True love unfolds in the here and now.


Change only takes place through action.


No one can save us but ourselves.


Stop existing, start living.


If you want things to change, be the change.


If you don’t get what you want , maybe you got lucky.


Wake up and dream!


Live your dream.


Reading

  • Contact met overledenen
  • Aura reading (persoonlijk)
  • Foto/naam reading

Contact met overledenen

Graag laat ik u voelen dat liefde oneindig is. Liefde is het enige dat nooit zal vergaan. Ook als uw dierbare niet meer hier is, zal u altijd in staat zijn elkaars liefde te blijven ontvangen. Als medium kan ik voor u in een reading contact maken met een dierbare overledene om een boodschap aan u door te geven. 

Aura reading

Indien u vragen heeft op het persoonlijke vlak of enig ander gebied in uw leven kan ik als medium voor u in een aurareading uw aura lezen om aan de hand van deze resultaten een dieper inzicht te krijgen in uzelf en uw leven. 

Foto/voorwerp/naam reading

U kunt een foto, voorwerp of alleen een naam meenemen of opsturen via de mail van een dierbare overledene. Als medium kan ik deze foto, voorwerp of naam in een reading voor u lezen.

 

De keuze tussen de readings contact met overledenen, een aura reading of foto, voorwerp of naam lezen is persoonlijk, dat betekent dat u zelf kiest waar u het beste gevoel bij heeft of behoefte aan heeft. Als medium kan ik op verschillende manieren contact maken zodoende u boodshappen door te kunnen geven.

Het succes van een reading hangt af van verschillende factoren waaronder het hebben van vooringenomen  ideeën, de wil om contact te maken met een specifiek persoon en het zielencontact tussen medium en zitter.

Er is voor iedereen een medium maar niet een medium voor iedereen..

Wilt u iemand een reading cadeau doen?

Bestel uw cadeaubon door even contact op te nemen.

 

 

 

 

Medium voor reading Haarlem, Medium voor reading Haarlem, Medium voor reading Haarlem

twitterlinkedinfacebook-2